‘Kraft open air’ haalt top van de Belgische dj-scene naar Kaandelpark

Kraft creative collective organiseert op zaterdag 30 juni 2018 ‘Kraft open air’ in het Kaandelpark van Deinze. Ze slagen er in 3 kwalitatieve dj’s uit de Belgische top 20 van de Red bull Elektropedia Awards naar hun evenement te halen.

Kraft creative collective is een collectief dat niet in hokjes wil denken. Ze staan voor een kruisbestuiving tussen verschillende creatieve domeinen zoals bijvoorbeeld muziek (feestjes,…) en beeldende kunst (street art,…). Op die manier hopen ze een creatieve boost te geven aan Deinze en omgeving.

De namen op de affiche zijn: San Soda, Nosedrip, Kong, Bjeor en Alfred Anders. Namen die zowel in binnen- als buitenland meer en meer hoge ogen gooien.

San Soda woont ondertussen in Berlijn, maar groeide op in Deinze. Hij reist ondertussen de wereld rond om tussen andere internationale toppers affiches van grote festivals te vullen. Hij staat in muziekkringen over heel de wereld gekend als een echte platenverzamelaar met een heel uitgebreide, maar vooral eclectische (van funk tot house) smaak. Hij zal de avond afsluiten door samen met Nosedrip het beste van zichzelf te geven. Nosedrip werkt in Music mania in Gent, Belgisch langst geopende platenwinkel. Sinds enkele maanden krijgt hij ook internationaal veel aandacht, mede door zijn maandelijkse show op het Engelse online radiostation NTS Radio en zijn sets op Red Light Radio.

Dit zorgde ervoor dat hij deze zomer platen mag draaien tussen de ‘grote jongens’ op het internationaal hoog aangeschreven festival ‘Dekmantel selectors’ (waar ook San Soda een plaats kreeg op de affiche). Ook Kong tekent present op de line up, hij heeft al een hele hoop ervaring in het wereldje. Zo heeft hij nog gewerkt voor de wekelijkse show ‘select’ op Studio Brussel, cureert hij nu grote festivals,… Bjeor is dan weer een enorm opkomend talent. Hij mocht de voorbije zomer zichzelf een plaatsje toe-eigenen op de affiche van onder andere Pukkelpop en Horst. Maar ook internationaal (Dimensions festival in Kroatië,…) komen grootse evenementen aan zijn deur kloppen om hem erbij te hebben. Alfred Anders (WECANDANCE, Fuse,…) is dan weer de ideale man om het publiek ‘s namiddag  al op de warmen. Hij opende een groot jaar geleden zijn platenzaak ‘Crevette records’ in Brussel, die op een heel korte periode uitgroeide tot één van de Belgische smaakmakers.

Het evenement start om 14u00. Tickets zullen in 3 ‘waves’ beschikbaar zijn. Voor de eerste wave ben je al te laat! Tickets kan je online verkrijgen via: https://bit.ly/2uzstFw
Hier kan je het facebookevenement terugvinden: https://bit.ly/2pDEbJw

Hou vooral onze Facebook pagina van Deinzeonline de komende tijd in de gaten! Wie weet vallen er nog gratis inkomtickets te winnen?

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...