UYoga vanaf september in Deinze

Vanaf september 2018 kan je terecht bij UYoga voor een wekelijks uurtje (of meer) Hatha yoga. Ontspannen me-time… eventjes de gedachten stilleggen en terug opladen, deze vorm van yoga biedt nog zoveel meer voordelen … Wil je al eens vervroegd komen proberen? Dan kan je vanaf 24 juni iedere zonnige zondag in het Baudartiuspark (aan Sint-Martinuskerk) van 11 uur tot 12 uur proberen. 5€ per les neem eigen matje en water mee.

uyoga_Deinze

Neem een kijkje op de website https://www.uyoga.org en kom ervaren.

Wil je gewoon proberen of ben je al even met yoga vertrouwd ?  Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen.  Ulrike biedt een frisse combinatie van yogaposes, ademhalings- en ontspanningsoefeningen op een heel “down to earth” manier.  Ze verwelkomt je in rustgevende omgeving, in de splinternieuwe, sfeervolle studio bij haar thuis in het Torenpark 38, Deinze.  Ulrike genoot haar opleiding bij Yogalife, deze school wordt erkend door Yoga-Alliance.

Neem gerust contact op voor meer info:
https://www.uyoga.org
[email protected]
0479387163

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...