Wegenwerken Vaart Linkeroever, baan Deinze – Nevele

Vanaf maandag 18 juni worden wegenwerken uitgevoerd in de Vaart Linkeroever vanaf het kruispunt met de Cobbestraat (kruispunt inbegrepen) tot aan de grens met Nevele. De toplaag in asfalt wordt afgefreesd en een nieuwe asfaltlaag wordt aangebracht. Plaatselijk worden eerst de oneffenheden in het tracé weggewerkt.

Timing
De werken starten op maandag 18 juni en zullen maximaal drie weken duren.

Bereikbaarheid
De weg wordt afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.
Aan het afgescheiden fietspad wordt niet gewerkt. Het fietspad blijft steeds toegankelijk.

Omleiding
Voor doorgaand gemotoriseerd verkeer tussen Deinze en Nevele is er een omleiding voorzien langs Oude Brugsepoort – Kouter – N409 – Maretelarenplein – Heerdweg – Spoelstraat/Kerrebroek (Nevele) – Cyriel Buyssestraat (Nevele) – Kortemunt (Nevele).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...