De Pennemanstraat in Astene viert op 1 september voor de 6de maal feest!

Na enkele geslaagde wijkfeesten van de vorige jaren, komt er op de eerste zaterdag van september terug een nieuwe editie aan. Wat goed was hoeft niet veel bijgestuurd te worden, dus blijven ze trouw aan een kleinschalig, maar gezellig onderonsje, waarbij “The Rick-Wills Band” terug voor de nodige muzikale omlijsting zorgt.

Zaterdag 1 september tussen 16 en 20 uur pakken ze voor de zesde maal uit met een WIJKFEEST, met voor elk wat wils. Drank en BBQ stand (braadworsten), springkasteel en schminkstand. Drank en eten zullen uiteraard tegen democratische prijzen worden aangeboden.

Niet alleen de inwoners van de BIN-Penneman worden hierbij uitgenodigd, maar het feest is er ook voor iedereen die van een paar uurtjes onbevangen gezelligheid houdt. Zonder weliswaar te mikken op een groot publiek mogen ook andere dorpsgenoten en Deinzenaren gerust langskomen.

‘THE PLACE TO BE’ is de omgeving van “’t Pennemandje” in het eerste deel van de Pennemanstraat (kant Pontstraat). De straat wordt verkeersvrij gemaakt.

Om uit de kosten te komen wordt er een TOMBOLA georganiseerd onder de buren, waarbij er als eerste prijs een 3-daagse weekendtrip en nog enkele andere waardevolle prijzen te winnen vallen (o.a. een schilderij van Greta).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...