Nu zondag is de Leie het parcours van het BK SUP! #deinze

Op zondag 26 augustus worden op de Leiestroom, tussen stadhuis ‘Leiespiegel’ Deinze doorheen Astene Sas tot Deurle, voor de 5de maal de BK titels long distance Stand Up Paddle beslist. Deze wedstrijd in de snelst groeiende watersport ter wereld is open voor allen, van recreanten tot professionele deelnemers, ook uit het buitenland.

Is 16 kilometer nog te ver voor je SUP-niveau, dan is er de kortere fun race en de recreatieve tocht met tussenstop aan het mooie Astene Sas. Voor kids is er als afsluiter van de competitiedag een sprintrace in het centrum van Deinze aan het Stadhuis Leiespiegel. Zelf geen eigen SUP board bezitten kan je niet tegenhouden, de organisator heeft er een pak klaarliggen die je voor een prikje kan huren. Ook op het droge heeft organisator Surfclub Windsurfing Deinze samen met gaststad Deinze nog veel leuks in petto voor alle deelnemers en toeschouwers.

Wil je het traject alvast gaan verkennen, bekijk dan de parcoursbeschrijving via Google Maps. Alle kleine lettertjes als je voor de titel wil gaan in het wedstrijdreglement.

Meer info en inschrijven op www.BKsup.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...