Vinktse Vrienden schenken 1104 euro aan goede doel

Zes vrienden afkomstig uit Deinze besloten om samen hun dertigste verjaardag te vieren. (vlnr.) Jasper Lambert, Sven Van  Den Heede, Pieter De Keyser, Maarten Aelvoet, Gertjan Verstraete en Matthias Neirynck gaven op 9 juni een feest in de Brieljant te Deinze.

“Al vrij snel opperden we het idee om alle opbrengst te schenken aan een goed doel”, aldus Matthias Neirynck. “Een lokaal doel leek ons dan ook het beste idee”, vult Pieter De Keyser aan, “want zij kunnen vaak op minder giften rekenen”. Uiteindelijk kwamen de zes vrienden bij Huize
Kattebeeke terecht, een VZW uit de Nieuwgoedlaan die woonondersteuning en begeleiding voorziet voor mensen met een beperking.

‘Mijn vader Stefaan is er secretaris en zo hebben we een rechtstreekse link met het goede doel’ aldus Jasper Lambert. “De 1104 euro zullen er door de uitbreiding van de capaciteit meer dan welkom zijn” klinkt het vanuit Huize Kattebeeke. “We zijn onder de indruk dat deze jonge mannen een dergelijk initiatief ondernemen maar we zijn ze vooral enorm dankbaar”!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...