MUZIEK IN HET BOS zondag 30 september

Muzikale wandeling in schitterende omgeving! Muziek en wandelen staan centraal in ‘Muziek in het Bos’ op zondag 30 september. 11 jaar na de vorige editie, toen de eerste bomen net waren geplant in het kader van het nieuwe stadsbos, is er opnieuw deze activiteit. Het stadsbos is intussen sterk uitgebreid, al moeten de twee boskernen wel nog met elkaar verbonden worden.

Deze muzikale buitenactiviteit loopt van 14u30 tot 17 u. Langsheen de Astenedreef, Gampelaeredreef en Boswachtersdreef zullen meer dan 10 groepen het stadsbos opvrolijken met hun beste tonen. De bezoekers kunnen proeven van allerlei muziekgenres . Het gaat hierbij o.m.  om een violist, een koor, een trio klarinettisten, een folkgroep en een singer-songwriter. Het traject is ongeveer 2 km lang. Ook op de Gampelaerehoeve en hoeve Breeschoot zijn er optredens. Men kan in alle richtingen wandelen en overal aansluiten. Er zijn twee fietsparkings voorzien: aan het kerkhof te Astene en naast de Gampelaerehoeve aan de Paul Lowiestraat. Wagens komen best naar de parking bij het kerkhof.  De parking aan De Ceder is gesloten wegens bouwwerken. De toiletten zijn er wel beschikbaar. Het Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze staat in voor de organisatie.
Meer info op de facebookpagina van Stadsbos Deinze of via [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...