Bart Vermaercke (N-VA) ook naar de provincieraad.

Vandaag raakte bekend dat Astenaar Bart Vermaercke de fakkel doorgeeft als Unizovoorzitter van de provincie Oost-Vlaanderen. Vermaercke werd op 14 oktober verkozen voor N-VA Deinze en zal vanaf januari zetelen in de gemeenteraad én in de provincieraad.

Omdat het voorzitterschap van Unizo een politieke neutraliteit vraagt zet Bart daar een stap opzij. Hij wordt opgevolgd door Filip Vyverman uit Aalst.

Leading by example

Bart Vermaercke laat bij Unizo een mooie erfenis na. In 2012 werd Vermaercke voorzitter van de Regio Gent-Meetjesland en stond hij door zijn gedrevenheid en diplomatieke skills mee aan de wieg van de fusiebeweging naar een provinciale structuur. UNIZO verprofessionaliseerde enorm en is ondertussen uitgegroeid tot de spreekbuis en toeverlaat van ondernemend Oost-Vlaanderen.

Foto voorzitterswissel: vlnr: Filip Vyverman (nieuwe voorzitter UNIZO Oost-Vlaanderen), Jos Vermeiren (gedelegeerd bestuurder UNIZO Oost-Vlaanderen), Bart Vermaercke (ex-voorzitter UNIZO Oost-Vlaanderen)

Info: Bart Vermaercke, Kapellestraat 45, 9800 Deinze, 0495 20 00 18

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...