Mini en Maxi Halloween for kids

Tijdens de herfstvakantie organiseert speelplein Doekeewa naar jaarlijkse traditie twee Halloweenactiviteiten. Op woensdag 31 oktober is er namelijk Mini en Maxi Halloween for kids. Voor de kinderen tussen 4 en 7 jaar staat er een griezeltocht op kijkboerderij ‘De Pierlapont’ in Loppem op het programma. De kinderen tussen 8 en 15 jaar zullen bibberen en beven in Walibi, want tijdens de herfstvakantie zet het park zijn poorten open voor alle heksen, piraten en andere griezels. Beide activiteiten worden begeleid door de animatoren van speelplein Doekeewa.

Mini Halloween for kids

Op woensdag 31 oktober trekken de animatoren van speelplein Doekeewa met de kinderen van 4 tot 7 jaar naar kijkboerderij ‘De Pierlapont’ in Loppem. Daar zullen ze in groepjes tussen de dieren, in de stallen en door de donkere velden wandelen. Onderweg komen ze heksen, monsters en allerlei rare wezentjes tegen… Alle dappere stappers krijgen op het einde van de wandeling lekkere soep bij het gezellige kampvuur! De bus vertrekt op de parking aan de Mouterijdreef om 13.30 u. en komt terug om 18 u.

De deelnameprijs voor Mini Halloween for kids bedraagt € 10 per kind, busrit en heerlijke soep inbegrepen. Inschrijven kan tot vrijdag 26 oktober bij de jeugddienst of via www.deinze.be/webshop.

Maxi Halloween for kids

Ook voor kinderen tussen 8 en 15 jaar organiseert Speelplein Doekeewa een Halloweenactiviteit. Maxi Halloween for kids gaat eveneens door op woensdag 31 oktober 2018. De animatoren van het speelplein nemen om ca. 8.30 uur in het station van Deinze de trein naar Walibi. Speciaal voor Halloween is het pretpark omgetoverd tot een wereld vol pompoenen, spoken en monsters. Na een dagje bibberen en beven, komt de groep met de trein van ca. 18.30 uur aan in het station van Deinze.

De deelnameprijs voor Maxi Halloween for kids bedraagt € 30 per kind, trein en ticket inbegrepen. Inschrijven kan tot 30 oktober bij de jeugddienst of via www.deinze.be/webshop.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...