Halloween Vijfbunders

Lekker griezelen met de kinderen op een zaterdagavond? Nu zaterdagavond was het er zo eentje. Het was het ideale weer, een heldere kille nacht met een bijna volle maan… het was ideaal om iedereen de stuipen op het lijf te jagen.

Het wijkcomité Vijfbunders vzw (nieuwe wijk Petegem) had reeds met hun vorige edities veel indruk gemaakt. Het was dus ’terug’ hun taak om de vorige editie te overtreffen, deze editie was zeer snel uitverkocht. Dit jaar gingen ze samen met KSA Petegem nog een stapje verder. De lokalen van KSA Petegem waren de ideale uitvalsbasis voor deze editie. 

Zelf hadden we reeds aan verschillende halloweentochten meegedaan, maar deze editie blonk toch uit qua sfeer en gezelligheid. De stops tijdens de 4km lange tocht waren allemaal pareltjes, heel mooi uitgewerkt met de nodige effecten en de ‘cast’ was schrikwekkend ‘mooi’ geshminkt. “The nun” kwamen we verschillende keren tegen, zombies, skeletten, slender, creepy dokters en verpleegsters, de broer van Frankenstein, clown IT, een skelet op de motto…

Er waren super veel figuranten die één voor één het beste van zichzelf gaven, chapeau voor de organisatie! Zij hebben er voor gezorgd dat de 400 deelnemers de avond van hun leven hadden. Het 4 km lange parcours was volledig verlicht met kaarsen – we gokken op 500 stuks – en dat straalde veel warmte en sfeer uit.

We werden verrast met een lekkere tomatensoep, een jenever en aan de aankomst in het KSA lokaal kregen we een overheerlijke barbecueworst! De kinderen vonden het ook de beste halloweentocht die we al ooit gedaan hebben. Echt een aanrader!

Oja! We waren ook getuige van een vallende ster, de nodige wensen werden gemaakt!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...