DeinzeOnline

Deinzenaars lanceren social media platform SocialScore

Wie SK Deinze op Facebook of Twitter volgt, kon het vorige week reeds zien. De club kreeg tijdens haar vorige wedstrijd de eer om als eerste het nieuwe socialmedia platform “SocialScore” in gebruik te nemen.

SocialScore is een platform waarbij bedrijven en verenigingen hun communicatie via sociale media kunnen voeren via afbeeldingen, gegenereerd op basis van live data en templates.

Een sportclub kan tijdens een spelfase een bericht de wereld insturen met daarin de vermelding van bv een doelpunt. De verantwoordelijke geeft in dat er een doelpunt gescoord werd door een bepaalde speler en noteert daarbij de tussenstand en de minuut. Een tiental seconden later staat een gepersonaliseerde afbeelding hiervan op Twitter en Facebook.

Niet alleen sportclubs kunnen gebruik maken van deze tool, ook bedrijven uit de privésector kunnen hiervan profiteren. Een immokantoor heeft een nieuw pand en maakt snel een mooi bericht aan met daarin foto’s, adres en prijsgegevens van een pand. In no time staat dit op Facebook & Twitter, of een restaurant maakt dagelijks een presentatie van de dagschotel.De basisversie van het platform is gratis en is te vinden op https://www.socialscore.be