Rusthuisklas Vinkt op koers om wedstrijd te winnen

De intergenerationele samenwerking tussen het WZC St.-Franciscus in Vinkt en de basisschool in Vinkt kan een nationale wedstrijd voor zorgprojecten winnen. Het lijkt een nek-aan-nekrace te worden met een ziekenhuis van Brugge. Als iedereen in Deinze stemt kan Deinze net als in de voetbalbeker Brugge kloppen.

De Rusthuisklas in Vinkt is een verregaande samenwerking tussen het woon- en zorgcentrum (wzc) in Vinkt en de kleuter- en lagere school. Alle leeftijdsgroepen van de school werken er samen met de bewoners van het wzc. Recent deed de Rusthuisklas mee aan de wedstrijd Zorgvinding 2018 van In4Care waarbij innovatieve projecten uit de de zorg in de prijzen vielen. De Rusthuisklas viel al in de prijzen die door een jury uitgereikt werden. Nu maken ze nog kans op de publieksprijs, extra middelen om het project verder te ondersteunen. Hiervoor hebben ze echter nog stemmen nodig. De strijd om de eerste plaats belooft spannend te worden aangezien zowel de Rusthuisklas als AZ Sint-Jan uit Brugge bijna evenveel stemmen hebben.

Als elke Deinzenaar voor dit prachtige project uit ons kleine Vinkt zou stemmen, dan kan Brugge nog eens achter Deinze eindigen, net als in de voetbalbeker waarin SK Deinze Club Brugge met 2-0 versloeg. Gelieve dus op de onderstaande link te klikken en heel eenvoudig je stem uit te brengen. Registreren is niet nodig.
https://www.poll-maker.com/poll2118284xBb89460f-59?fbclid=IwAR1Inz7ck_zVBnz6kn0CpvyW475QB6Lm8bvegJSOb5MzqojSkJVnPMCpwrY

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...