Zuskus en Tartelier slaan de handen in elkaar voor de warmste week

De Deinse onderneemsters achter Zuskus en Tartelier werken nu al een tijdje samen, wekelijks worden taartjes van Tartelier geserveerd in het koffiehoekje van de winkel Zuskus in de Tolpoortstraat. “Een paar weken geleden kwamen we allebei los van elkaar op het idee om een actie te organiseren in het kader van de warmste week. Toen we dit van elkaar hoorden besloten we om de handen in elkaar te slaan en onze actie nog wat meer kracht te geven door samen te werken. Vooral omdat we beiden hetzelfde motief hebben: we zetten ons in voor een goed doel dat iets betekent voor onze zus…”

Op zaterdag 8 december 2018 organiseren we “Eat cake for life” dan kan iedereen van 14u tot 17u een stukje artisanale taart van Tartelier aan 5€ per stuk komen eten of afhalen bij Zuskus in de Tolpoortstraat in Deinze. De opbrengst gaat integraal naar 2 goede doelen.

Zuskus steunt de JoJo, een Deinse jeugdbeweging voor jongeren met een verstandelijke beperking. De zussen achter Zuskus, Isabelle en Delphine Van den Berghe hebben deze jeugdbeweging leren kennen doordat hun zus Valerie, die jammer genoeg onlangs overleden is, er zelf jaren lid is van geweest en heel veel plezier beleefd heeft, dankzij veel enthousiaste vrijwilligers. Graag willen ze de vzw op deze manier een duwtje in de rug geven.

Tartelier steunt Kom op tegen kanker. Een goed doel dat An Stadius van Tartelier heel nauw aan het hart ligt. Binnen de familie vechten momenteel zowel haar zus als mama tegen de vreselijke ziekte die kanker is. Daarom wil ze met Tartelier heel graag de research naar kanker en de behandeling ervan steunen. We kunnen alleen maar hopen dat dit onderzoek zal leiden tot nieuwe behandelingen.

Iedereen welkom om op zaterdag 8 december tussen 14 en 17u een stukje taart te komen eten of af te halen voor het goede doel! Zo draag je ook je steentje bij om Deinze een stukje warmer te maken!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...