Miracle gaat samenwerken met Bastide 71 voor VIP-arrangement

Ter gelegenheid van het concert Scala – Meisjesnamen op zaterdag 20 april in Deinze komt chefkok Jo Taveirne van Restaurant Bastide 71 op vraag van Miracle vzw naar de Brielpoort om er de catering te verzorgen van het VIP-arrangement. Hierdoor kan Miracle vzw de VIP’s een top-avond garanderen, zowel muzikaal als gastronomisch.

Miracle vzw wil volop inzetten op beleving voor de concertgangers. 
Voor de VIP’s betekent dit een top-menu in de mooi ingerichte VIP-lounge, naast het bijwonen van het concert vanop de eerste rijen.
Een ticket voor VIP met diner kost 125 euro, inclusief alle dranken. 

Het menu ziet er als volgt uit :
– sprankelend aperitief
– carpaccio van gerijpt en gepekeld hollsteiner rund
– rilette van witte heilbot en frisse kruiden
– kroepoek van inktvis met gemarineerde avocado
——————————
– slaatje van wilde zalmforel met Griekse pasta
——————————
– opgevulde zwartpootkip / slaatje van tierenteynmosterd / rösti / seizoensgroenten
——————————
– javanais met ganache van donkere chocolade
——————————
– koffie

Er is ook een VIP-arrangement zonder diner voor 60 euro, inclusief alle dranken 1u vóór en 1u na het concert en een stoeltje op de voorste rijen.

Naast de beleving voor de VIP’s besteedt Miracle vzw ook de nodige aandacht aan de gewone bezoekers. 
Indien er veel tickets verkocht worden (en dat ziet er zo naar uit), dan wordt er vanaf rij 20 een tribune geplaatst zodat ook de mensen op de achterste rijen het concert optimaal kunnen beleven. Eerder investeerde Miracle vzw ook al in langere podiumpoten, eveneens om het zicht voor de achterste rijen te verbeteren.
____________________________________
Scala – Meisjesnamen

Anne, Irene, Annelies, Marijke, … Zijn dit namen van Scala-zangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes in Scala’s nieuwe theatertournee? 
Scala, geliefd van Duitsland tot in China, keert terug naar de Vlaamse theaterzalen met Meisjesnamen. En voor het eerst helemaal in het Nederlands.

De zangeressen van Scala hebben nog steeds engelachtige stemmen. Ze banen zich al jarenlang een weg door het muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen. U mag erop rekenen dat Scala u kan en zal verbazen.

Na hun eerste doortocht in Deinze, 3 jaar geleden, waren zowel Scala als het publiek zwaar onder de indruk. Dat leek ons voldoende reden om hen terug naar Deinze te halen voor hun tournee “Meisjesnamen”.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.miraclevzw.be en Belcoprint (Tolpoortstraat 3, Deinze).
Er zijn ook gewone tickets beschikbaar van 32 (rang 2) of 38 euro (rang 1).  Rang 1 is op enkele plaatsen na reeds uitverkocht.
_____________________________
Over Bastide 71 

In februari 2017 openden Jo Taveirne en Inke Van Hyfte hun restaurant op de Markt van Deinze. Binnenin mag u zich verwachten aan een zeer gezellig en warm interieur. Het kiezen uit onze menukaart is niet zo moeilijk, want Jo en Inko hebben namelijk gekozen voor een redelijk beperkte kaart. Allemaal creatieve gerechten met een uitstekende smaakbalans. Er werd gekozen voor een klein en gezellig restaurant, daarom kan reserveren van tijd tot tijd aangewezen zijn.

Achter het fornuis staat Jo die veel van zijn leerervaring opdeed in Hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge en daarna jarenlang alles verder heeft opgebouwd in Restaurant Den Oesterput.
Voor een goede ontvangst en bediening staat Inke graag voor u klaar.
___________________________
Over Miracle vzw 

Miracle vzw is ontstaan vanuit de ambitie om Deinze terug op de kaart te zetten als concertstad. Deinze heeft immers een rijke geschiedenis op dit vlak met concerten van o.a. U2, Simple Minds, Dire Straits en vele andere wereldbands.

We zijn er ons van bewust dat dit niet meer haalbaar is in een tijd waar dergelijke bands ganse voetbalstadia laten vollopen, maar we zijn er wél van overtuigd dat we in de Brielpoort met succes concerten kunnen organiseren voor de betere Belgische band én ook wel voor bepaalde internationale artiesten. Niet iedereen rijdt immers naar Brussel of Antwerpen om een concert mee te pikken.

De Brielpoort is de ideale plaats om mensen uit Oost- en West-Vlaanderen de kans te bieden om een kwalitatief concert mee te pikken dicht bij huis. De goede ligging en bereikbaarheid van De Brielpoort speelt op dat vlak sterk in ons voordeel.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...