TIME tvw Kinderkankerfonds

Op 27 en 28 april 2019 organiseren Dansstudio KaDanz, Parents For Mozaïek en Deinze Winkelstad het tweedaagse evenement TIME. De opbrengst van dit evenement is volledig ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Dansstudio KaDanz, Parents For Mozaïek en Deinze Winkelstad vragen om in dat weekend even tijd te nemen voor elkaar, voor familie, vrienden, je gezin of gewoon voor jezelf om te genieten, te ontdekken, te leren, te groeien, …

Tijd kan zeer variabel zijn, zeker als men ziek is. Tijd kan dan heel begrensd aanvoelen, te kort, maar evengoed kunnen minuten wel  uren lijken als je heel lang moet wachten…

Het woord ‘TIME’ loopt dan ook als een rode draad doorheen alle activiteiten die we op dit evenement aanbieden.

  • De organisatoren:

Dansstudio KaDanz werd in september 2011 opgericht door Karen Houthooft en is ondertussen uitgegroeid tot een dansschool met 400 leerlingen die wekelijks ballet, jazz, moderne dans, hiphop, breakdance, yoga en pilates volgen. In 2017 organiseerde Dansstudio KaDanz reeds Dancer Against Cancer ten voordele van het Kinderkankerfonds.
www.kadanz.org

Parents For Mozaïek, de oudervereniging van Basisschool Mozaïek in Astene/Deinze. Onder leiding van Laurence Hauttekeete organiseert de oudervereniging activiteiten om enerzijds de school financieel te ondersteunen in haar verdere ontwikkeling, anderzijds om ouders dichter bij elkaar te brengen.
www.mozaiekastene.be

Deinze Winkelstad is een structurele samenwerking tussen de handelaars en het stadsbestuur van Deinze. Centrummanager Chris Verghote maakt samen met de vzw werk van de profilering en verfraaiing van Deinze als winkelstad om zo nieuwe bezoekers aan te trekken en bestaande klanten in de watten te leggen.

www.beleefdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...