Elfdorpen en seniorenconsulenten organiseren T-Dansant TD17

Het Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen en de seniorenconsulenten van Deinze en Nevele organiseren in samenwerking met de beide seniorenadviesraden en vrijwilligers van diverse seniorenverenigingen uit Deinze op vrijdag 17 mei van 14 tot 17 uur in de Brielpoort (Lucien Matthyslaan 9, Deinze) een T-Dansant, de TD17 genaamd. Hiermee willen zij senioren aanzetten om meer te bewegen in het kader van de valpreventie voor senioren.

De toegang is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht via [email protected] of 09 387 82 80.

Elfdorpen

De Week van de Valpreventie (WvdV) is een jaarlijks weerkerende sensibiliseringscampagne om val- en fractuurpreventie publiek in de belangstelling te plaatsen. Deze campagneweek liep dit jaar van 22 tot 28 april en heeft als doel ouderen, hun familie en alle gezondheidszorg- en welzijnswerkers in Vlaanderen te sensibiliseren en te informeren over val- en fractuurpreventie. Tijdens de WvdV worden alle verenigingen, organisaties, intermediairs, woonzorgcentra, gezondheids- en welzijnswerkers enz. die in contact komen met 65-plussers, aangesproken om samen te werken rond val- en fractuurpreventie.

Ook het Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen werkt mee aan deze sensibiliseringscampagne en organiseert op vrijdag 17 mei 2019 haar eerste T-Dansant, TD17 genaamd.

“Alle senioren zijn welkom op deze gezellige dansnamiddag”, vertelt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren. “Deze gratis activiteit zal garant staan voor goede dansmuziek gebracht door Rick Wills Band en veel sfeer en gezelligheid, ook voor niet-dansers.”

Het Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen slaat hiervoor de handen in elkaar met de seniorenconsulenten van Deinze en Nevele. Dankzij de seniorenadviesraden kunnen ze rekenen op een mooie groep vrijwilligers uit de diverse seniorenverenigingen. Het bal wordt geopend door een delegatie van het schepencollege. Daarna is het de beurt aan de professionals. De toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht via [email protected] of 09 387 82 80.

Info

Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen, Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze
[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...