Beauville, en de laatste tickets

Straks is het zover: De derde editie van Festival BEAUVILLE op het prachtig domein ‘Kasteel van Ooidonk’ gaat zaterdag om 13u van start. De laatste hand werd gelegd aan een steeds groter wordende productie en dat voor één dag. “We leggen de lat opnieuw hoog en willen op allerlei vlak tegemoetkomen aan de verwachtingen en wensen van de bezoeker.” Een goede service en kwaliteit staan centraal.


Het domein ‘Kasteel van Ooidonk’ spreekt tot de verbeelding: de weelderige Franse tuinen, de majestueuze slotgracht en de feeërieke kasteelvijver vormen een sprookjesachtig droomdecor voor het zomers openluchtfestival. Het muzikale luik wordt verzorgd door huistroubadour Red D (We play house recordings, stage host Tomorrowland). Deze Deinse dj stelde een mooie kwalitatieve line-up samen van lokale/nationale dj’s met bewezen internationale faam, waaronder Dr Lektroluv, Maxim Lany en Yves De Ruyter.
Om 01u ’s nachts sluit het festival zijn poorten maar wordt het feest verdergezet tot 7u in de hippe club ZwartWit op de Ottergemsesteenweg.
Het festival is voor de derde keer op rij bijna uitverkocht. Aan de kassa worden de laatste 500 kaarten verkocht. ‘first come, first serve’. Vroeg komen is dus de boodschap.
De laatste online tickets en praktsiche info zijn te vinden op de website www.beau-ville.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...