Tweede editie BK loopfietsjes op 22 september

Op Autovrije Zondag op 22 september 2019 organiseren stad Deinze en vzw Deinze Winkelstad de tweede editie van het Belgisch Kampioenschap (BK) loopfietsjes voor kinderen van de eerste tot en met de derde kleuterklas. Het evenement heeft plaats op de Markt. Deelname is gratis, de loopfietsjes moeten zelf meegebracht worden.

De eerste editie van het BK loopfietsjes in 2018 was meteen een voltreffer met maar liefst 250 deelnemers. Stad Deinze en vzw Deinze Winkelstad organiseren op Autovrije Zondag op 22 september 2019 op de Markt de tweede editie van Belgisch Kampioenschap loopfietsjes voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Het parcours bedraagt 200 meter en gaat van start op de Markt, ter hoogte van de Gentpoortstraat. De inschrijvingen starten ter plaatse vanaf 14.30 uur. Deelname is gratis, maar de deelnemers moeten wel zelf hun loopfietsje meebrengen. De wedstrijd start om 16 uur. 

Alle deelnemers krijgen een leuke goodiebag en een medaille. Bovendien worden er twee loopfietsjes (Early Rider) ter waarde van 330 euro verloot. 

Er wordt in volgende categorieën gereden:

  • 2-3 jaar (geboortejaar 2016-2017) – eerste kleuterklas
  • 4 jaar (geboortejaar 2015) – tweede kleuterklas
  • 5 jaar (geboortejaar 2014) – derde kleuterklas

De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met volgende partners: Deinze Winkelstad, stad Deinze, AD Delhaize Deinze, Letters & Co, Hokus Pokus Toverbol, Kdkes, Kids Adventure, Zuskus, Crealief, Molders, De Speelvogel en Hema.

Info: www.deinze.be/autovrijezondag 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...