“Een Spaans mes snijdt aan twee kanten”

Toneelvereniging “Tot Volksverheffing” presenteert “Een Spaans mes snijdt aan twee kanten”…, een blijspel van Maurice De Grauwe, geregisseerd door Belle Peeters.

oznorMB

De voorstellingen gaan door op vrijdag 4 en 11 oktober (20u), zaterdag 5 en 12 oktober (20u) en zondag 6 oktober (15u)

Kamiel de Peze is directeur van een Deinse lookworstenfabriek en koestert grootse plannen om Europa te veroveren met zijn product. Om vennoot te kunnen worden moet zijn onderdirecteur Jef bovendien zijn dochter Moniek in de armen drijven van Kamiels zoon, Franco. Zo kunnen ze versterkt de internationale markt veroveren. Beide directeurs hebben hun uitbreidings- en huwelijksplannen goed voorbereid en plannen een in het oog springende promotiecampagne.
Dochterlief brengt echter een verrassing mee uit Spanje. En dan duiken er heel wat onverwachte problemen op, zeker wanneer de poetsvrouw en de Spaanse gast gaan samenspannen en allen uiteindelijk het deksel op de neus krijgen. Met de pasodoble, hynose, flamenco en nog veel meer begrijpt iedereen tenslotte wel waarom een Spaans mes aan twee kanten snijdt.

Zaal: Voor ons recht ‘De Pulle’ – Tolpoortstraat 114, 9800 Deinze (vroegere Stationsstraat 4)

Tickets & reservaties: 0476/61.19.35 of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...