Günther Neefs in concert

Laatste tickets!!! bestel nu via 0473/72 61 39 of via www.leietheater.be

zaterdag 14 december 2019. Het wordt een schitterende avond om naar uit te kijken, want About Jay brengt ons met hun voorprogramma in de gezellige sfeer van Kerst. Aansluitend brengt Günther Neefs ons in stemming voor de bruisende eindejaarsfeesten. De mooiste tijd van het jaar met de warmste stem van Vlaanderen beleef je alvast samen met ons in Deinze.

De aanvang is om 20u en de deuren van de foyer zijn geopend vanaf 19u. Dit is tevens het ideale moment om uw (familie)foto’s te nemen in Kerstsfeer, want “K & T club Sint-Hubert” heeft de Kerstman uitgenodigd die dit jaar met zijn winterslee uit het noorden komt en zal speciaal voor die avond opgesteld staan in de foyer van het Leietheater.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...