Voor Deinzesche (ea) paardenliefhebbers: Vakanties te paard

Droom jij ook van in volle galop over witte stranden of de big five spotten vanop een paardenrug? Of wat denk je van een dressuurstage in Portugal, een ranchvakantie of een trektocht midden in de natuur? Vakantie te paard biedt wereldwijde paardrijvakanties voor élke paardenliefhebber. Van een avontuurlijke vakantie te paard tot leren paardrijden voor minder ervaren ruiters in het buitenland.

“Ik ben zelf net terug van een expeditie in Namibië: 350 km te paard op 7 dagen dwars door de Namib Desert. Wil je mijn reisverslag lezen of persoonlijk over onze bestemmingen praten? Welkom in Reisbureau Perlan in Astene!

Vakantie te paard is een onderdeel van reisbureau Perlan, waarbij haar beide passies – paardrijden en reizen – gecombineerd worden. Dit zorgt ervoor – indien gewenst – dat een verblijf vóór of ná de ruitervakantie, transport en eventuele andere extra’s voor jou op maat kunnen uitgewerkt worden.

Als passioneel ruiter en reiziger is ze verheugd je te mogen laten meegenieten van al het moois dat het paardenrijk ook in de wijde wereld te bieden heeft.

www.vakantietepaard.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...