Kunstenaars gezocht voor expo in stadsbos

‘Kunst in het Bos’ wordt een activiteit met beeldende kunst in het stadsbos van Deinze. Kunstenaars uit Deinze en omgeving krijgen hierbij de kans om hun creaties te exposeren. Bezoekers zullen die tijdens het weekend van 10 tot 11 oktober 2020 kunnen bewonderen tijdens een wandeling van ongeveer 3 km, langs de bestaande paden. Het comité bekijkt nog of ook in enkele hoeves rond het bos werken kunnen worden tentoongesteld.

Alle werken dienen een relatie te hebben met de natuurlijke omgeving. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijk materiaal. De geëxposeerde werken staan op het openbare domein dat vrij toegankelijk is. De werken zullen niet worden verzekerd. Na het weekend van de expositie worden ze door de kunstenaars of in overleg verwijderd. Alles gebeurt kosteloos en op vrijwillige basis.

Geïnteresseerde kunstenaars kunnen zich aanmelden voor dit project. Zij zullen begin maart 2020 worden uitgenodigd voor een wandeling langs het traject. Nadien laten zij weten wat men voor dit evenement zal creëren en waar dit werk opgesteld zal staan.

‘Kunst in het Bos’ is een organisatie van het Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze i.s.m. de kunstacademie van Deinze, met medewerking van het stadsbestuur Deinze en van het Agentschap voor Natuur en Bos.

Contactpersoon: Wim Bracke – [email protected]

Meer info over het stadsbos: www.facebook.com/stadsbosDeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...