Sonorado en PC-Lab fuseren onder de koepel Sonorado Group bv

Beide ICT-bedrijven bestrijken samen een grotere doelgroep en bundelen hun expertise. Sonorado en PC-Lab worden beiden geleid door Dave De Bruycker. Sonorado richtte hij op in 2008, PC-Lab nam hij in juli 2018 over. Ondertussen is de tijd rijp om de kracht van beide bedrijven te bundelen en te verenigen onder de nieuwe Sonorado Group bv.

ICT voor bedrijven én particulieren

Hoewel PC-Lab en Sonorado voortaan samen onder Sonorado Group bv actief zullen zijn, blijven beide handelsnamen afzonderlijk bestaan. “De twee merken bedienen een volledig ander publiek, waardoor een duidelijke scheiding logisch. Op administratief vlak zullen we beiden echter verenigen onder één groep, omdat we alle expertise en ervaring onder één dak willen samenbrengen”, aldus zaakvoerder Dave De Bruycker. Particulieren die problemen hebben met hun computer, tablet of smartphone, kunnen reeds jarenlang terecht bij PC-Lab. Zowel voor PC als MAC heeft PC-Lab alle kennis in huis om computers en andere toestellen te herstellen of een onderhoud te geven. Daarnaast worden klanten ondersteund bij de aankoop van hard- en software, en is aankoop via PC-Lab eveneens mogelijk. 

Bedrijven kunnen dan weer terecht bij Sonorado, die al meer dan tien jaar ervaring heeft in strategische ICT en operationele ICT in KMO’s. Concreet betekent dit dat Sonorado de bestaande bedrijfsprocessen analyseert en stroomlijnt dankzij digitale tools waar mogelijk. Ook voor software-updates, opleidingen of IT-beveiliging is Sonorado een betrouwbare partner. Zo kunnen bedrijven sneller en efficiënter (samen)werken. Daarnaast kunnen ondernemingen ook een beroep doen op Sonorado voor de aankoop van software en hardware, en uiteraard voor het nodige advies op maat.

Geen gevolgen voor bestaande klanten

Voor bestaande klanten verandert er niks aan de werkwijze die zij gewoon zijn. Beide bedrijven opereren vanuit de Achiel van Eechautestraat 21 in Deinze. Er is voortaan één gemeenschappelijk telefoonnummer (09 396 10 00) en btw-nummer (BE0707.581.940). Meer informatie kunt u vinden op www.sonorado.com en www.pc-lab.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...