Weyts investeert € 39.750 in KADE

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts investeert € 39.750,00 in de muziekacademie van Deinze. Het geld wordt gebruikt voor het verder duurzaam maken van de gebouwen. “Elke investering is altijd welkom”, zegt Bart Vermaercke van N-VA Deinze. “Vlak voor Kerst is dit een mooi kerstgeschenk voor alle leerlingen en leerkrachten van de muziekschool”. 

Wie wil investeren in onderwijskwaliteit, moet ook investeren in de kwaliteit van de gebouwen van ons onderwijs. Dat is precies wat Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) doet. 

Het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) investeert € 39.750 in KADE te Deinze. Dankzij die financiële steun van de Vlaamse Overheid kan de school dak- en isolatiewerken uitvoeren.

“Hier is echt nood aan”, zegt Bart Vermaercke van N-VA Deinze. “De school doet fantastisch werk, en kan deze bijkomende financiële impuls goed gebruiken. Goed nieuws voor de hele stad”. 

In totaal voorziet minister Weyts deze regeerperiode maar liefst een half miljard euro voor schoolgebouwen. “N-VA Deinze is heel blij dat de minister ook denkt aan onze scholengemeenschap”, besluit Bart Vermaercke.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...