Particulier autodelen zit in de lift, ook in Deinze.

Autodelen, we kunnen er niet meer naast kijken. Naast de initiatieven zoals Cambio rijden er in Deinze vandaag ook auto’s van Dégage rond die je kan gebruiken. Om mensen vertrouwd te maken met het systeem organiseert Dégage nu en dan infosessies, zoals ook nu in maart terug het geval is.

Heb je slechts af en toe een auto nodig? Staat jouw auto af en toe stil? Dan zal je je misschien wel eens de vraag stellen of autodelen niets voor jou is.

Met Dégage kan je immers jouw eigen auto ten dienste stellen van andere gebruikers en dat op een perfect georganiseerde manier én zonder je zorgen te hoeven maken over de verzekering. Tegelijk spaar je een deel van jouw autokosten uit. Anderzijds, als je zelf geen wagen hebt, kan je de wagen gebruiken van de eigenaars die lid zijn van Dégage en betaal je enkel een eerlijke prijs per gereden kilometer.

Ook leuk meegenomen, je leert jouw buurt beter kennen. De auto’s van Dégage zijn immers van Deinzenaren zelf. Het contact tussen auto-eigenaar en auto-lener staat voor Dégage centraal.

Wil je meer weten ?
De komende weken geeft Dégage 2 infosessies in de Koningin Astridstraat 39 te Petegem.
Deze infosessies gaan door op maandag 2 maart en op woensdag 25 maart, telkens om 20u.

Inschrijven via www.degage.be/infosessie (plaats: Petegem-aan-de-Leie).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...