Alle activiteiten in Deinze afgelast tot en met 30 juni :(

Naar aanleiding van de coronamaatregelen worden alle activiteiten in Deinze afgelast tot en met 30 juni 2020. Terugbetalingen van geannuleerde activiteiten van de stad, OCMW en AGB Deinze en de reservatie van zalen en uitleenmateriaal zullen zoveel mogelijk automatisch gebeuren. Indien dit niet mogelijk is, nemen de diensten zelf contact op. Je hoeft zelf niets te doen. Een overzicht vind je op www.deinze.be/terugbetaling. Voor activiteiten die niet door de stad, OCMW of AGB stad Deinze georganiseerd worden, neem je contact op met de organisator zelf.

Door de diverse federale maatregelen naar aanleiding van de bestrijding van de verspreiding van het Covid-19 Coronavirus werden heel wat activiteiten geannuleerd. Alle geplande activiteiten in Deinze, georganiseerd door zowel de stad, OCMW en AGB stad Deinze als externe organisaties worden afgelast tot en met 30 juni 2020. 

Wie reeds betaalde voor een definitief geannuleerde activiteit van de stad, OCMW of AGB stad Deinze, zal deze zo snel mogelijk terugbetaald krijgen. De diensten regelen de terugbetaling zo veel mogelijk automatisch. Mochten er noodzakelijke gegevens ontbreken voor de terugbetaling, dan neemt de betrokken dienst zelf contact op. Je hoeft niets te doen.

Voor geannuleerde activiteiten die niet door de stad, OCMW of AGB stad Deinze worden georganiseerd, neem je contact op met de organisator.

Terugbetaling huur zalen en uitleenmateriaal

Ook wie een zaal en uitleenmateriaal huurde voor geannuleerde activiteiten van de stad, OCMW of AGB stad Deinze zal de huursom teruggestort krijgen. De dienst cultuur en evenementen neemt contact op met de huurders.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de organiserende dienst. Je vindt alle contactgegevens op

www.deinze.be/diensten

Info

www.deinze.be/coronawww.deinze.be/terugbetaling

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...