Gezinsbond Petegem heeft alternatief Paasfeest klaar

“Zodra de corona-maatregelen duidelijk werden, hebben we als bestuur onze verantwoordelijkheid genomen en vele activiteiten geschrapt. Maar gaandeweg vroegen we ons af of we hier en daar geen alternatief konden bedenken” zegt Geert Vander Beken.

Het zijn voor kinderen en hun gezin waarin ze opgroeien sowieso moeilijke tijden. We willen als Gezinsbond dus ons steentje bijdragen. Omdat het advies nog steeds is “blijf in uw kot”, hebben we er een gevarieerde paas-challenge van gemaakt. Via verschillende opdrachtjes, vinden deelnemers letters om een woord mee te vormen. Eenmaal gevonden, kunnen ze met een waardebon paaseitjes halen bij de lokale bakker. “Op die manier steunen we ook een heel klein beetje die ondernemers.

Ze zien immers zwarte sneeuw op dit moment”, zo besluit Geert. En wie een foto post op de Facebookpagina, maakt bovendien kans op een prijs. Alle gezinnen met kinderen tussen 2,5 en 12 jaar kunnen deelnemen tot 19 april. Leden van de Gezinsbond van Petegem betalen 4 euro per kind, leden van andere afdelingen betalen 6 euro per kind. Daarbij zit dus een waardebon van 8 euro. Niet leden betalen 8 euro. Na betaling ontvang je een bundeltje met alle info, spelregels en de opdrachten. Inschrijven kan via petegemaandeleie.gezinsbond.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...