Goe gespeeld: een digitale spelkoffer in coronatijden

‘Goe gespeeld’: onder deze noemer biedt de jeugddienst van stad Deinze een digitale spelkoffer aan vol activiteiten om thuis te doen. Op www.deinze.be/goe-gespeeld vind je de gratis spelkoffers voor kleuters, kids en tieners. Uren speelplezier gegarandeerd! 

“Door de coronamaatregelen kan de verveling toeslaan. De inspiratie voor leuke activiteiten in eigen huis kan achterwege blijven, daar wilden we met de jeugddienst iets aan doen” klinkt het bij schepen van jeugd Rutger De Reu. “Op www.deinze.be/goe-gespeeld hebben we thematische spelkoffers voorzien boordevol ideeën. Je vindt er digitale koffers voor zowel kleuters, kids als tieners. Binnen de koffers werd alles bovendien thematisch gebundeld. Heb je zelf leuke aanvullingen? Bezorg ze ons via [email protected] en we voegen ze toe aan de juiste koffer” besluit schepen De Reu. 

Info: [email protected] www.deinze.be/goe-gespeeld

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...