Virtueel bezoek aan Design op wielen in het Mudel

Corona krijgt Mudel niet klein “Design op Wielen” is nu volledig gratis en voor iedereen toegankelijk via een virtuele toer. Vlieg via de foto onderaan het mudel binnen en ontdek het rollend erfgoed ontworpen en/of gefabriceerd in de Leiestreek vanuit je eigen woonkamer.

Reeds vele bezoekers kwamen de trapauto’s, kinderwagens, fietsen, brom- en motorfietsen bewonderen die één voor één getuigen van een industrie die kwaliteit voorop plaatste. Verscheidene verzamelaars leenden voor “Design op Wielen” hun auto uit, waarvan Torck een exacte replica op kinderwagenformaat produceerde. Ook de Minerva uit 1927 die in Deinze werd gebouwd, is een unicum en het enige gekende exemplaar naast deze die in Autoworld Brussel staat geëxposeerd.

Halfweg maart moest het mudel spijtig genoeg volledig sluiten wegens de maatregelen om de verdere verspreiding van het Coronavirus Covid-19 tegen te gaan. Dankzij de professionele virtuele toer, uitgewerkt door 3d2c, blijven ze gewoon voor iederen, waar ook ter wereld, toegankelijk. Ja, dat mag gerust gedeeld worden. Laat “Design op Wielen” maar viraal gaan! 🙂

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...