Op Teardrop avontuur na de lockdown?

Op avontuur met een Teardrop, ooit al van gehoord? De start-up Droplife uit Hansbeke wil dit concept lanceren in België mede door verhuur en verkoop! Teardrops zijn mini-caravans met een slaapcabine (2 personen) en buitenkeuken. Deze Teardrops zijn volledig vervaardigd uit massief hout en hebben dan ook een stoere avontuurlijke look!

Hun motto: “Vind rust in de natuur op jouw Teardrop avontuur!” Op roadtrip vertrekken krijgt een steeds groter publiek en daar willen zij dan ook graag op inspelen. Binnenkort lanceren ze een all-in concept binnen België, waarbij een kleine rustieke camping geboekt kan worden samen met de Teardrop, dit allemaal via hun website.

Denk jij er ook aan de Belgische economie te steunen deze zomer? Dan is dit misschien wel de geschikte manier! Natuurlijk hopen ze dat ook het buitenland kan getrotseerd worden met hun Teardrops. Droom nu, reis later!

Bekijk zeker eens hun website en social media, bij interesse staan ze altijd open voor verdere info: www.droplife.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...