Tuinhier Deinze organiseert: Online les ‘Eerste Hulp voor moestuinbeginners’

Door de lockdown van de voorbije periode hebben heel wat mensen de tuin herontdekt. Een plezante hobby aan uw kot…

Velen zijn enthousiast in de tuin gesprongen en waren ook maar wat blij dat de tuincentra terug open gingen. Anderen experimenteerden voor het eerst met een (mini-)moestuintje. Maar voor beginners roept dat misschien wel vragen op, of stoot je op problemen.

Voor hen is deze online les ‘Eerste Hulp voor moestuinbeginners’! Want wees eerlijk: op internet vind je soms de meest tegenstrijdige dingen. Daarom doet Tuinhier beroep op moes- en fruittuinexpert Guy De Kinder die jouw vragen beantwoordt.Deze les heeft plaats op maandag 4 mei om 19 uur. Inschrijven kan tot 1 mei via [email protected] . Je mailt ook meteen je vragen of problemen door (evt met foto). Daarna krijg je van ons de info om deel te nemen en het verloop van de les. Deelname is gratis. Het aantal deelnemers is wel beperkt, dus snel zijn is de boodschap.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...