Gemeenteraad Deinze gaat live!

De maandelijkse gemeenteraad kan iedere laatste donderdag van de maand steeds bijgewoond worden in Leiespiegel. Echter gezien de verspreiding van COVID-19 ging deze de afgelopen 2 maanden online door zonder publiek.

Vanavond komt daar verandering in, de online gemeenteraad kan live mee gevolgd worden, via een YouTube stream. Een aanrader voor iedereen die eens een gemeenteraad wilde bijwonen, maar niet uit zijn kot wilde komen. Dit is je kans!

De agenda van vanavond, en verslagen van de vorige raden kunnen steeds via deze link geraadpleegd worden: https://www.deinze.be/gemeenteraad-verslagen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...