Nieuwe opleiding musical in KADE Podiumkunsten

“Morgen is vandaag, en als ik nu de sprong niet waag. Dan blijft het een illusie.” Dit citaat uit de musical Soldaat van Oranje zegt precies waar het tijd voor is in KADE Podiumkunsten: MUSICAL!
Vanaf 1 september 2020 kun je starten in deze nieuwe opleiding.

Zingen, dansen en acteren. Vanaf 1 september 2020 kun je het allemaal combineren in KADE.

“De beslissing om te starten met musical werd ingegeven door de vraag van leerlingen, maar ook door de expertise bij enkele leerkrachten van KADE. Zo zullen Jolien Praet, Anneleen Vermeulen, Veerle De Potter en Liesbeth Roose, die in 40-45 en Daens belangrijke rollen vertolkten, de leerlingen onder hun hoede nemen. Het is een team waar we bijzonder trots op zijn en waarvan de leerlingen het musicalvak kunnen leren op een professionele en inspirerende manier,” zegt directeur Geert Dhondt.

De opleiding is toegankelijk voor kinderen tussen 12 en 14 jaar en jongeren vanaf 15 jaar. Wekelijks gaan de leerlingen aan de slag in vakken als ‘musical on stage’, ‘musicalzang’ en ‘musicaldans’. Heb je nog geen ervaring in muziek of woord dan kun je die krijgen tijdens een spoedcursus.

“We vergeten ook onze jongere leerlingen niet die nu al staan te popelen om in hun eerste musicalrol te schitteren”, verzekert Trees Van Hove, schepen bevoegd voor kunstonderwijs. ”Leerlingen tussen 9 en 12 jaar die in KADE muziek, woord of dans volgen, kunnen facultatief ‘musicalatelier’ volgen. Een ideale voorbereiding op de effectieve opleiding.”

Als kers op de taart wordt er elk jaar gewerkt naar een voorstelling.

Kan je niet wachten om eraan te beginnen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].
Vermeld zeker je naam en geboortedatum.

Inschrijvingen

Of wil je een instrument leren bespelen? De acteur of actrice in jezelf ontdekken? De dansvloer betreden?

Schrijf je dan in bij KADE Podiumkunsten! Alle info over de opleidingen en de online inschrijvingen vind je op www.kadepodiumkunsten.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...