Donderdagavond start de 2de week van Jardin Beauville in een magische setting.

Jardin Beauville trapt donderdag zijn 2de week af met de unplugged versie van Mama’s Jasje (kaarten hier) en vrijdag is er het concert van The Starlings misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut van Liefde voor muziek op VTM, kaarten zijn nog verkrijgbaar via deze link. Zaterdag sluit de internationale top-dj Kölsch het 2de weekend af in een vol en uitverkocht huis/kasteel.

Vorig weekend werd de eerste van 4 weekends Jardin Beauville gegeven op het binnenplein van het Kasteel van Ooidonk. Het Vlaamse cabaret-duo Kommil Foo beet de spits af op vrijdag, gevolgd door de Duitse internationale top-dj Âme op zaterdag. Verrassende combinatie, maar door een  brede waaier aan artiesten aan te bieden willen de organisatoren verschillende doelpublieken kunnen bereiken, wij zagen op onze instagram heel veel magische foto’s en filmpjes passeren. 

Door de Covid-crisis kon het jaarlijks dancefestival BEAUVILLE op het kasteel van Ooidonk niet plaatsvinden. Beauville bleef echter op hun honger zitten en ze bedachten een manier om mensen toch “buiten te laten komen” op een  verantwoordelijke manier. Zo kregen ze de toestemming van graaf en burgemeester om op het exclusieve middenplein van het kasteel een pop upevent te houden, de hele maand september lang telkens van donderdag tot en met zaterdag. 

Jardin Beauville gaat door in openlucht en is overdekt.
Per tijdslot is er een capaciteit van 400 personen.
Je kan enkel tickets per bubbel van 2, 4 of 6 personen kopen.

Voor The Starlings is er 1 tijdslot: 20h30 tot 01h.
Wie meer info wil of tickets wil boeken kan via >> https://www.beau-ville.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...