Waarom zijn veel straatnaamborden nog vuil en versleten?

Drie jaar geleden zouden alle straatnaamborden vervangen worden… we merken er weinig van.

Drie jaar geleden vertelde de schepen van Openbare Werken dat op 2 maanden tijd alle straatnaamborden van Deinze zouden vernieuwd worden. Ze waren toen in Astene gestart met de vernieuwing van alle 1100 borden. De schepen zei toen dat veel borden vuil en zelfs onleesbaar waren.

Ondertussen zijn we 3 jaar verder en wij zien enkele vernieuwde borden, maar de meeste zijn nog steeds oud, vuil en  geregeld bijna onleesbaar. Wat is er ondertussen gebeurd? Is er een tijdspad voor het vervangen van de straatnaamborden? Donderdag zal Annick Verstraete van GroenRood de vraag stellen aan betrokken schepen. Het is immers belangrijk om vlot je weg te vinden in Deinze. Ook voor onze buurten is dit belangrijk, een propere en veilige buurt begint bij kleine dingen. Als stadsbestuur moeten we hier het goede voorbeeld geven.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...