Opstart gezinsopvang Pimperidoe in Gottem

De voormalige containers van jeugdvereniging Nievrans (Gottem) krijgen vanaf maandag 5 oktober een nieuwe bestemming. De technische uitvoeringsdienst toverde deze modulaire units op korte tijd om tot een prachtige nieuwe opvanglocatie voor acht baby’s en peuters. De nieuwe gezinsopvang krijgt de naam ‘Pimperidoe’.

Vanaf maandag 5 oktober zal het Camiel De Waegenaere-plein in Gottem bruisen van leven. Jonge gezinnen kunnen er op weekdagen terecht in de nieuwe gezinsopvang ‘Pimperidoe’ voor de opvang van hun baby of peuter. Davina Linclauw, onthaalouder aangesloten bij de stedelijke dienst kinderbegeleiders, vangt er met een warm hart de kinderen op in een geborgen sfeer en een veilige omgeving.

De opvang heeft een vergunning van Kind & Gezin. “Ik ben supertrots op deze nieuwe realisatie. De synergie met basisschool De Kerselaar is een grote meerwaarde!”, zegt Trees Van Hove, schepen bevoegd voor kinderopvang. “Ik ben ervan overtuigd dat onze dienst kinderbegeleiders een prachtige opvanglocatie rijker is”.

Pimperidoe is nu al een succes! Alle beschikbare opvangplaatsen zijn al ingenomen tot in januari 2022.

Info[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...