Reclamebedrijf uit Deinze lanceert www.mondmaskerhoesje.be

COVID19 doet nadenken en brengt een overlevingsdrang naar boven waardoor je zeer creatief begint na te denken, zo ook met de mondmaskerplicht! Zo kwam Thomas van Netforce.be op de grens met Deinze tot de vraag, hoe kunnen we deze netjes  opbergen? Iedereen ziet ze nu op tafel liggen, rond arm hangen, …

Thomas heeft dan wat getest in het atelier en ontwikkelde een leuk hoesje, direct vormde het idee dat dit wel een interessant medium zou kunnen zijn voor bedrijven om dit uit te delen aan hun klanten.

Ze kunnen zo hun reclame, bedrijfsgegevens, logo… op een originele manier weergegeven worden door bv. een hoesje GRATIS te geven aan hun klanten. De klant kan het “goed” gebruiken en het bedrijf dat dit gratis uitdeelt heeft zekerheid dat zijn reclame/logo/… zal gezien zijn

Daarmee dat Netforce vorige week www.mondmaskerhoesje.be lanceerde.

Bovendien een product waarbij je zeker bent dat het ook in België is gedrukt en afgewerkt en dus niet zomaar een import is uit het buitenland. In deze tijden toch een belangrijke factor dat we elkaar allemaal ondersteunen. Intussen na een dikke week beetje reclame maken hebben ze al diverse scholen, handelszaken en zelfs voor Defensie (marine) mondmaskerhoesjes mogen maken.

Benieuwd welke Deinse bedrijven gaan volgen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...