Zwembad Palaestra sluit met onmiddellijke ingang

De stad Deinze sluit zwembad Palaestra op advies van haar preventieadviseur en van de eigen diensten. Er kwamen steeds meer positieve meldingen binnen van mensen die kort voordien nog aanwezig waren in het zwembad.

Het betreft onder meer enkele lesgevers, die op zelfstandige basis zwemles geven in Palaestra. De stad besloot geen enkel risico te nemen en sluit met onmiddellijke ingang het zwembad van 24 oktober tot en met 30 november. Er lijkt een verband te zijn met de
zwemactiviteiten, voorlopig niet met andere activiteiten in Palaestra. Het schoolzwemmen wordt logischerwijze eveneens verboden. De andere activiteiten in sportcomplex Palaestra gaan tot nader order door, binnen de restricties die nu al opgelegd zijn door de federale regering. De stad volgt de situatie van dag tot dag op.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...