Bakkerij Aernoudt opent een nieuwe vestiging in Deinze, Kapellestraat 57 en wil dit vieren met jou.

Bakkerij Aernoudt opent op maandag 16 november 2020 een nieuwe winkel in Deinze, langs de grote baan, en viert dit gedurende drie dagen met 15% korting op brood, banket, pistolets en briochen. 

Gentse waarde

“Bakkerij Aernoudt is sinds 1938 een gevestigde waarde in Gent. Vakkennis en passie voor het ambacht heeft hen gebracht waar ze nu staan. 27 winkels verder, bouwen zij verder aan die passie. 

“Neem 80 jaar ervaring. Voeg er enkel de beste basisingrediënten aan toe. Verwerk die elke nacht met een flinke portie bakpassie. Werk af met vakmanschap en serveer met de glimlach. Dit is al vele jaren het succesrecept van Bakkerij Aernoudt.” En dat proef je, op élk moment van de dag.

Lokaal

Voor veel van hun producten werkt Bakkerij Aernoudt samen met lokale handelaars en producenten. Het verzekert hen van een regionale aanvoer van bijvoorbeeld groenten, fruit en zuivel. Zo proef jij niet alleen hun passie, maar ook die van de specialisten waarmee ze samenwerken.

Nieuwe winkel Deinze

De bakkerij opent een 27ste winkel in de Kapellestraat 57, 9800 Deinze. Voorheen restaurant De Goljer en rechtover Versele-Laga. Ja zelf in deze tijden denken zij vooruit en hebben alle vertrouwen in de bakkersstiel!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...