In deze bijzondere tijden kan Miracle vzw jammer genoeg geen concerten organiseren en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal veranderen. Daarom is Miracle vzw op zoek gegaan naar mogelijkheden om toch een beetje extra middelen te genereren. Daaruit groeide het idee om een online wijnproeverij te organiseren.

Sfeerfoto, in het pakket zitten andere wijnen 😉

Gelukkig is Miracle vzw een vereniging die volledig op vrijwilligers draait, maar anderzijds hebben ze toch een aantal vaste kosten die ze moeten blijven betalen. Miracle vzw zit vandaag gelukkig niet in financiële ademnood maar moet uiteraard vermijden dat het zo ver komt indien deze situatie nog lang aanhoudt.

Gezien Miracle vzw totaal geen beroep kan doen op enige subsidies of steunmaatregelen én men tijdens deze periode ook moeilijk beroep kan doen op sponsors, zijn ze op zoek gegaan naar een creatieve manier om toch op z’n minst de vaste kosten te kunnen blijven financieren. Daarbij rekenen ze op de steun van de mensen die graag genieten van een goed concert (en een goed glas wijn).

Omdat evenementen organiseren toch hun doelstelling blijft, wilden ze een extra toets geven aan hun actie en kwamen ze tot het idee van verkoop van verschillende wijnpakketten, gekoppeld aan een online-wijnproeverij.

Tot 30/11 kunnen mensen via de website www.miraclevzw.be 3 wijnpakketten bestellen die elk uit 3 verschillende flessen bestaan. 1 pakket schuimwijnen, 1 pakket witte wijnen en 1 pakket rode wijnen.
Deze top-wijnen werden geselecteerd in samenspraak met Wijnen Sam Verheecke uit Landegem/Deinze.
Iedereen die een pakket bestelt krijgt ook toegang tot de online wijnproeverij.

Tussen 14 en 19 december kunnen de wijnen opgehaald worden bij ViaVelo in de Gaversesteenweg. ViaVelo kan de pakketten (mits een kleine meerkost) ook aan huis leveren in deelgemeenten Deinze, Astene en Petegem.

Op zaterdag 19 december vanaf 17u organiseert Miracle vzw dan de online-proeverij, waarbij Sam Verheecke de verhalen achter de wijnen zal vertellen en de mensen één en ander zal bijleren over wijn in het algemeen.

Bij deze dus een warme oproep aan alle wijnliefhebbers in Deinze om ook in deze speciale tijden van een goed glas wijn te genieten én terzelfdertijd deze mooie vereniging te steunen.

Meer info vind je terug op de facebookpagina van Miracle vzw en/of website www.miraclevzw.be.

Delen op: