Verse producten uit eigen streek

Tine Van Hecke en Rik Calus van op de SmaakBoerderij in Gottem leveren vanaf nu ook eendenvlees, ideaal voor de eindejaarsdagen. Vanuit hun passie voor de natuur en een zoektocht naar verantwoorde voeding, besloten ze samen de SmaakBoerderij op te starten. Officieel zijn ze een ‘herstellende-boerderij-in-opstart’.

Op hun kleinschalige SmaakBoerderij telen en verwerken ze op duurzame wijze smaakvol weide-vlees, noten, kruiden en fruit voor de lokale consument die ervoor kiest het verschil te maken voor de eigen gezondheid en voor de natuur. Want voeding van de SmaakBoerderij, die is goed voor jezelf en goed voor de natuur!

Wat maakt hun aanpak zo bijzonder?
Ze kiezen resoluut voor voedselproductie volgens de principes van “herstellende landbouw”. Daarbij bouwen ze in de eerste plaats de bodem op en volgen daaruit hoog kwalitatieve producten.
Eerder dan te vechten tegen de natuur om de opbrengst op korte termijn te vergroten, bouwen ze aan een gebalanceerd systeem waarbij de natuur hen vooruit helpt. En ze kunnen zich geen betere bondgenoot wensen!
Rik, een bio-ingenieur met veel proceskennis en Tine, een psycholoog met groene vingers en een hart voor dieren trekken met veel passie en goesting dit project op een lap grond niet groter dan 1,5 ha aan de buitenrand van Deinze.

Nu kan er eendenvlees besteld worden met levering half december, ideaal voor de eindejaarsdagen. Interesse in hun producten die er volgend jaar bijkomen? Schrijf je dan in op hun nieuwsbrief via hun website https://smaakboerderij.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...