120 Deinse huwelijken tijdens coronajaar

120 Deinse huwelijken tijdens coronajaar

In 2020 voltrok burgemeester Jan Vermeulen 120 huwelijken. De meeste huwelijken vonden plaats in de raadzaal van dienstencentrum Leiespiegel in Deinze. In het voormalige gemeentehuis van Nevele werden zes huwelijken voltrokken. Het laatste huwelijk van 2020 in Deinze vond plaats op zaterdag 19 december.

“2020 was in ieder opzicht een bijzonder jaar, ook voor toekomstige huwelijksparen” aldus burgemeester Jan Vermeulen. “Door de coronamaatregelen werden er heel wat huwelijken verplaatst of vonden deze in beperkte kring plaats. Ondanks de coronacrisis stapten 120 koppels in het huwelijksbootje, dat zijn er ongeveer even veel als de jaren voor de fusie tussen Deinze en Nevele. Het fusiejaar 2019 was met 146 huwelijken een bijzonder vruchtbaar huwelijksjaar.

Ik geef altijd dezelfde tips mee aan de kersverse bruidsparen. Welke die zijn? Dat kom je slechts te weten als je een plechtigheid bijwoont”, besluit burgemeester Jan Vermeulen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...