Een Bella sportprestatie van Deinzenaar Florke #Deinze.

Wat dacht je van, anders gaan we keer de kustlijn aflopen tegen ’t einde van ’t jaar. Jajaja zo gebeurde het tussen pot, pint en mondmasker beslisten 3 vrienden een maand geleden dat ze graag 2020 schitterend wouden afsluiten, weg ermee met die 2020.

Op 5 december beslisten Florian Segers (uber Bachtenaar) samen met één van zijn beste maten Daan Debouver uit Knesselare en diens broer Jelle Debouver om de kustlijn op 27 december af te lopen 🙂 ja zot zijn doet geen zeer bij Flor.

13 trainingen lang trainden ze voor die challenge van Knesselare tot Deinze naar Landegem tot Nevele, elk paadje liepen ze af. Ze trainden dan nog eens 2 keer aan zee en om keer te proberen hebben ze de helft van de kustlijn gedaan, de volle 33 km bij beter weer ;J

Vandaag was de dag, Lekker weertje niet 🙂 de 3 atleten vertrokken in Nieuwpoort voor hun heroïsche tocht met zoals we wel gezien hebben regen en ons Bella maar dat kon de 3 niet deeren (Katching, mooie woordspeling voor kerstperiode) door de vele aanmoedigingen en de constante bevoorradingen van vrienden uit Deinze; Hannes Verstraete, Sébastien Giannaros, Roberth Bekaert, Esra Vermeersch, Bruno Loyen, konden de helden de tocht van 67,17 km volledig uitlopen en was de ontlading redelijk groot, de cijfers spreken voor zich 7 uur gelopen, 67,17 km en 6000 caloriën, door de vele gellekes en energiereepkes tijd voor een warm bad en beddebakske.

Flor wil zichzelf niet in de schijnwerpers zetten maar vooral een dank u wel zeggen aan zijn 2 copains Daan en Jelle die hem serieus tot het uiterste gedreven hebben. Door de vele lockdowns en diene corona kon Flor heel veel lopen en daarom wouden ze ook eens een marathon doen maar hebben het iets groter aangepakt.

Hun volgende uitdaging weten ze nog niet, een kwart trialtlon, of per dag de kilometers lopen die de dag telt 1 december = 1 km, 2 december = 2 enz. Deinzenaren mogen in hun commentaren ons ook uitdagen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...