Happetijt de tapasbar van Deinze sinds kort op de hoek aan Aldi warenhuis.

Bruisende tapasbars, je hebt ze in Barcelona op bijna elk hoekje van de straat, sinds kort hebben wij er ook eentje op een hoek. Happetijt verhuisde sinds kort van de Kortrijkstraat in Deinze een eindje verder in dezelfde straat naar een mooi groot hoekpand aan het Aldi warenhuis.

Willen verlangen naar de momenten waar je deze kleine gerechtjes samen kan delen met je vrienden en die je terug doen denken naar die zonnige aperitief momenten, dan is een bezoekje aan Happetijt zeker aangewezen.
Een uitgebreide lekkere keuze, waar je zeker de nodige smaken zal vinden.

Happetijt is meer dan enkel kleine hapjes. Nood aan de dagelijkse lunch of lekkere broodjes, verse soepen, bagels en een pak andere delicatesses zijn er te vinden.

Ben je s’middags opzoek naar een lekkere hap ga zeker eens langs. Kijk ook eens rond naar het mooie interieur, met een leuke toog, gezellig interieur en mooie vergaderruimte, misschien een tip voor de toekomst 😉

Wegens Corona is het helaas niet mogelijk om binnen iets te nuttigen, maar de meeneem mogelijkheden zijn er en deze zijn verzorgd.

Altijd welkom.

Meer info op haar website – Happetijt

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...