Optiek Lammerant uit Deinze grijpt opnieuw hun kans bij internationale etalagewedstrijd

Andy Wolf daagt Optiek Lammerant voor de 2e maal op rij uit met hun internationale etalagewedstrijd. Zoals altijd, neemt Optiek Lammerant deze uitdaging heel serieus! Vorig jaar wonnen ze de hoofdprijs met hun brildragende alpaca’s en besneeuwde kerstbomen.

Ook dit jaar laten ze Kerstmis niet onopgemerkt voorbijgaan. Heel wat voorbijgangers bleven al even stilstaan om hun nieuwste etalage in de Tolpoortstraat te bewonderen. Dit keer geen alpaca’s, maar een heuse skihut gevuld met de mooiste brillen.

“Ook dit jaar haalden we alles uit de kast om de internationale prijs in de wacht te slepen”, aldus zaakvoerder Lieven De Clercq. De skihut refereert naar de Oostenrijkse origine van het brillenmerk Andy Wolf, opgericht door drie hechte vrienden. En wat straalt meer vriendschap, warmte en Oostenrijkse sfeer uit dan deze etalage? Intussen is het bedrijf stevig gegroeid & blijven ze focussen op kwaliteit en design. Zo getuigen de verrassende monturen in onze kerstetalage.

Gezelligheid troef tijdens de feestdagen

“De feestdagen zullen dit jaar niet hetzelfde zijn. Daarom willen we als lokale handelaar de inwoners van Deinze opvrolijken met een etalage die warmte uitstraalt. We hopen op ieders gezicht een lach te kunnen toveren.”

Help Optiek Lammerant aan de overwinning

Wil jij dat Optiek Lammerant voor de tweede keer op rij de hoofdprijs wegkaapt? Like dan zeker hun etalage-bericht op Instagram, want de post met het meeste aantal likes wint. Scan simpelweg de QR-code, zo kan je de post meteen bekijken. “Jouw like maakt het verschil! We hopen dankzij jullie hulp opnieuw in de prijzen te mogen vallen.”

Optiek Lammerant
Gaversesteenweg 44
9800 Deinze
09 386 22 73
[email protected]
www.optieklammerant.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...