Volkstuinpark Deinze heeft tuintjes ter beschikking. Kandidaat?

Het voorbije coronajaar heeft velen de tuin opnieuw doen ontdekken. Een van de weinige hobby’s die de voorbije maanden zorgeloos kon doorgaan en waar je volop buiten kon zijn. Maar voor een moestuin heeft niet iedereen de plaats. Voor die mensen heeft Tuinhier Deinze goed nieuws: er zijn opnieuw verschillende percelen vrij op het volkstuinpark aan de Gaversesteenweg.

“Je hoeft echt geen ervaren moestuinier te zijn om hier te beginnen. Voldoende tijd en interesse brengen je al heel ver. Ons maand-magazine en de ervaring van de collega-tuiniers doen de rest.” weet voorzitster Ethel Van hoe.

Het is nu het ideale moment om je kandidaat te stellen. Dan heb je voldoende tijd om na te denken wat je gaat planten of zaaien en om wat materiaal bij elkaar te zoeken. De tuintjes zijn 10 op 10 meter; daar kun je al heel wat op doen. En wie dat teveel vindt, kan het delen met een vriend/vriendin/familielid of gewoon laten opsplitsen.Interesse? Laat het weten via [email protected] of bel naar 09 386 96 52. Meer info vind je op https://www.tuinhierdeinze.be/volkstuinpark .

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...