Winterzoektocht in het stadsbos

Heb je zin om tijdens deze speciale winter toch een frisse neus op te halen en een mooi stukje natuur te bezoeken? Dan kan je zeker deelnemen aan de Winterzoektocht in het stadsbos van Deinze. De zoektocht loopt dus grotendeels langs onverharde wegen en is ongeveer 5 km lang.  Voor de kinderen (3-7 j) is er ook een paddenstoelenzoektocht langs hetzelfde traject.

Deze activiteit is gratis voor iedereen.  De zoektocht loopt van 1/12/2020 tot en met 28/2/2021. Laarzen of waterdichte schoenen zijn zeker aanbevolen.  Er zijn heel wat mooie prijzen te winnen. De deelnameformulieren zijn te verkrijgen in de Dienst Toerisme, die zich in het  Dienstencentrum Leiespiegel bevindt, in het gemeentehuis van Nevele, in de Oxfam-Wereldwinkel Deinze en in De Ceder. 

Meer info, samen met de deelnameformulieren, vind je op de facebookpagina van Stadsbos Deinze.

Deze zoektocht is een initiatief van het Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze i.s.m. het stadsbestuur en met de steun van enkele lokale handelaars en enkele verenigingen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...