Nieuwe locatie Dierenartsencentrum ZODIAC

Dierenartsencentrum ZODIAC uit Deinze is al ruim 20 jaar een gevestigde waarde in Deinze en omstreken. Het centrum staat gekend voor de expertise, de bereikbaarheid en de vriendelijkheid waarmee zij hun clienteel en hun patienten behandelen en dat heeft de laatste jaren geleid tot een sterke groei. 

De locatie op de hoek van de Gaversesteenweg en de Boomstraat werd dan ook reeds na 10 jaar te klein bevonden en het centrum verhuisde eind december 2020 naar de Oudenaardsesteenweg 175.

De nieuwe praktijk werd gecreëerd vanuit een  bestaande villa, die echter volledig werd gestript en hervormd naar een moderne, ruime, toekomstgerichte praktijk. Zo werd aan de achterzijde van het pand een grote bijbouw geplaatst en ook de voorgevel werd grondig aangepakt.

Zaakvoerders Anja Muylaert en Jeroen Siebelink zijn bijzonder trots op deze realisatie: “Dit  ‘state of the art’ centrum hadden we in onze stoutste dromen niet durven inbeelden maar we zijn bijzonder blij dat we de stap gewaagd hebben. We zijn er van overtuigd dat we met dit energie-arm project niet alleen een ecologische bijdrage geleverd hebben maar eveneens een belangrijke stap naar de toekomst gezet hebben.”

U kunt hen voortaan dus terugvinden in de Oudenaardsesteenweg 175 te Deinze. Er bevindt zich een ruime parking voor de deur (en een plasweide voor de hondjes.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...