Prijsuitreiking Wie & waar – eindejaarswedstrijd Toerisme Leiestreek

In aanloop naar Kerstmis lieten Toerisme Leiestreek en de dienst toerisme van Deinze 15 dagen op rij een bekend gezicht uit de Leiestreek aan het woord op een bijzonder plekje in zijn of haar stad/gemeente. De opdracht was eenvoudig: raden wie waar verstopt zat.

“Van 10 tot en met 25 december kon je dagelijks op de Facebook pagina’s van Toerisme Leiestreek, Langs de Leie en stad Deinze een filmpje bekijken” zegt Bruno Dhaenens, schepen bevoegd voor toerisme. “In elk filmpje zagen we een BV die onherkenbaar was gemaakt op een uniek plekje in de Leiestreek. Het was aan de kijker om te raden over welke BV en welke locatie het ging”. 

Ondertussen is de wedstrijd afgelopen en zijn alle oplossingen bekend. Deze kunnen ook herbekeken worden op de Facebookpagina van Langs de Leie of op het YouTube kanaal van Toerisme Leiestreek (https://bit.ly/36CmErO). Voor onze stad ging het over Jan Schepens aan kasteel Ooidonk.

Met 2.765 inzendingen spreken we van een groot succes. Op vrijdag 8 januari heeft Toerisme Leiestreek uit alle inzendingen een loting gedaan. De winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht door Toerisme Leiestreek. De winnaar van Deinze, Geert Claerhout uit Harelbeke, krijgt een Deinzebon ter waarde van 100 euro. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...