Vastgoed Rik SCHEPENS viert haar 25-jarig bestaan met een korting voor de eerste 25 verkopers van een pand #Deinze.

Vastgoed Rik SCHEPENS viert haar 25-jarige dienstverlening met haar trouwe cliënteel. Vijfentwintig jaar van 6/7 hard en nauwgezet werken hebben een solide en betrouwbare reputatie opgeleverd. Vastgoed Rik SCHEPENS blijft ondanks alle nieuwe initiatieven nog steeds dé referentie in Deinze qua expertise, juridische kennis en onderhandelingsvermogen.

Om de kwaliteit hoog te houden wordt er beroep gedaan op een klein maar hoog geschoold team en een ervaren secretariaat. Dank aan alle trouwe cliënten voor de 25 mooie jaren die zo goed als voorbij gevlogen zijn.

Om te vieren geven we de eerste 25 verkopers die hun pand TE KOOP aanbieden 0,5% korting op onze gebruikelijke commissie. Actie van 15/1 tot 1/4/2021.

Contacteer Vastgoed Rik Schepens
https://www.vastgoed-schepens.be/nl/
T. +32 9 380 25 99

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...